SortiMent

I butiken försöker vi skapa en inspirerande miljö för att du lätt ska kunna få en trivsam grön miljö hemma.

Växter

Du hittar ett bra och varierat utbud av rumsväxter för att passa dina behov. Vi strävar efter att alltid ha några lite ovanligare sorter hemma. Tänk på var i ett rum växten ska vara och hur mycket tid du vill ägna åt att sköta den. Kom till butiken så hjälper vi dig att välja rätt växt för rätt plats. Utanför butiken har vi ett väl utvalt sortiment av utomhusväxter som varierar utefter säsong. 

Krukor & inredning

vi försöker tillgodose olika smaker och stilar men ändå följa årstider och trender. vi har krukor, vaser, mindre inredningsdetaljer samt varor för en vacker dukning såsom servetter, ljus och ljusstakar. våra leverantörer är bland annat Wikholm form, miljögården och majas cottage.

presentartiklar

hos oss hittar du vackra kort i olika storlekar från the card store samt fotograf Eva Henriks. om du vill ge bort något annat än en bukett så har vi planteringar i olika prisklasser och färgkompositioner. alla växter kan du få smakfullt inslaget i exempelvis vaxat papper eller cellofan. Har du en flaska att ge bort så kan vi piffa till den med blommor. Om du vill ha det lilla extra till blomman så har vi choklad från finsmakeriet.